SafetyMate creëert mobiele oplossingen en is gespecialiseerd in crisismanagement tools.

Stelt u zich eens voor dat een crisis wordt ondersteund door een hulpmiddel waarmee u een actueel overzicht heeft van uw crisissituatie, er standaard acties klaar staan en u uitstaande en afgeronde acties met één druk op een knop inzichtelijk heeft.

 

Daarnaast is het loggen zo eenvoudig geworden dat het binnen 10 minuten te leren valt. Tenslotte wordt de tool ondersteund door een app voor Android- en iOS-toestellen.

Bij veel organisaties wordt nog steeds op papier of in Excel gelogd. Dit gebeurt om twee redenen:

  1. Er was tot voor kort geen goed alternatief voorhanden dat voldeed aan de complexiteit die gepaard gaat met een crisis;
  2. Er was tot voor kort geen goed alternatief voorhanden dat voldeed aan de eenvoud die noodzakelijk is tijdens een crisis.

 

Deze traditionele vorm van crisisrapportage is zeer foutgevoelig omdat de informatie in het begin van een crisis zo snel binnenkomt, dat het erg moeilijk is om dit op papier overzichtelijk bij te houden. Informatie komt uit diverse kanalen en verandert erg snel. Bovendien is niet iedereen geschikt of simpelweg aanwezig om te loggen. Vervolgens moeten er op basis van deze informatie acties worden uitgezet. U kunt zich voorstellen dat dit regelmatig misgaat.

 

crisismanagement tools

 

SafetyMate kan u helpen om uw crisismanagement ondersteuning opnieuw vorm te geven. Flexibiliteit en veiligheid staan voorop bij het combineren van onze kennis van crisismanagement-processen en moderne IT-tools.

‘Geen crisis is gelijk,
maar veel acties die uitgevoerd moeten worden komen bij iedere crisis terug.’