Crisis, Safety & Security

Crisis, Safety en Security zijn een onderwerpen die dagelijks het nieuws halen. Ze zijn in die zin helaas niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ik was in mei 2000 nauw betrokken bij de ‘Ramp van Enschede’. Dat bewoog mij om een bijdrage te leveren aan de versterking van veiligheid en beveiliging. Voor meerdere nationale en internationale organisaties ben ik vervolgens verantwoordelijk geweest voor het organiseren en verbeteren hiervan.

Bedrijfsinformatica

Door mijn studie Bedrijfsinformatica is er een band met dit werkvlak blijven bestaan. Het is mijn passie om altijd slimmer en efficiënter te willen werken. Ik ben daarom tools gaan ontwikkelen die ervoor zorgen dat organisaties zich sterker kunnen focussen op crisisbeheersing, veiligheid en beveiliging. Daardoor zijn ze minder tijd kwijt aan papierwerk en beschikken sneller over cruciale management informatie.