Crisismanagement

Geen crisis is gelijk
maar veel acties die uitgevoerd moeten worden
komen bij iedere crisis terug

SafetyMate creëert mobiele oplossingen en is gespecialiseerd in crisis management tools.

Stelt u zich eens voor dat een crisis wordt ondersteund door een hulpmiddel waarmee u een actueel overzicht heeft van uw crisissituatie, er standaard acties klaar staan en u uitstaande en afgeronde acties inzichtelijk heeft. Daarnaast is het loggen zo eenvoudig geworden dat het binnen 10 minuten te leren valt. Tenslotte wordt de tool ondersteund door een App voor alle mobiele devices. 

Bij veel organisaties wordt op papier of in Excel gelogt. Dit gebeurt om twee redenen:

  1. Er was tot voor kort geen goed alternatief voorhanden dat voldeed aan de complexiteit die gepaard gaat met een crisis;
  2. Er was tot voor kort geen goed alternatief voorhanden dat voldeed aan de eenvoud die noodzakelijk is tijdens een crisis.

Deze traditionele vorm van crisisrapportage is zeer foutgevoelig omdat de informatie in het begin van een crisis zo snel binnenkomt, dat het erg moeilijk is om dit op papier overzichtelijk bij te houden. Informatie komt uit diverse kanalen de crisisorganisatie binnen en verandert erg snel. Bovendien is niet iedereen qua competenties geschikt of simpelweg niet aanwezig om te loggen. Vervolgens moeten er op basis van deze informatie acties worden uitgezet. U kunt zich voorstellen dat dit regelmatig misgaat. 

crisismanagement tools

Stelt u zich eens voor dat SafetyMate u helpt om uw crisis management ondersteuning opnieuw vorm te geven. Flexibiliteit en veiligheid staan voorop bij het combineren van onze kennis van crisismanagement-processen en moderne IT-tools.

SafetyMate

Neem contact op! Klik hier.